• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Help, ik heb veel schulden

 

Heb jij veel schulden en weet je niet meer wat je moet doen?

Kijk dan op www.nvvk.nl 

De NVVK is de branchevereniging voor schuldhulpverlening, beschermingsbewind en sociaal bankieren. De NVVK voert zelf GEEN schuldhulpverleninguit, dat doen haar leden. Voor schuldhulpverlening. of vragen daarover, kun je je ook melden bij je gemeente. De gemeente is vanuit de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening verantwoordelijk voor de schuldhulpverlening binnen de gemeente. Ook vind je opwww.0800-8115.nl informatie over hulp bij geldzorgen.

www.0800-8115.nl : informatie waar je je kan melden bij je eigen gemeente en hier vind je informatie over hulp bij geldzorgen

Of neem contact op met:

TP Bewindvoering 

Heeft u (tijdelijk) hulp nodig om het overzicht in uw financiële situatie terug te vinden? Bent u als gevolg van lichamelijke of psychische klachten financieel in de problemen gekomen? Of heeft u hoge schulden opgebouwd waardoor u (tijdelijk) niet in uw financiële verplichtingen kunt voldoen?  Dan is de dienstverlening van TP Bewindvoering een uitkomst voor u. 


Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van hulp bij het beheren van geldzaken en het bijhouden van de financiële administratie wanneer het u (tijdelijk) niet lukt.

 

Neem bij vragen en/of interesse gerust (vrijblijvend) contact op met TP Bewindvoering. Dit kan telefonisch via: 0242027959 of per e-mail: info@tpbewindvoering.nl

 

 

Kies voor REIJCK Incasso

Wij verlenen onze incassoservice door heel het land. Wij zijn niet gebonden aan specifieke steden of provincies en daarom bevinden onze opdrachtgevers zich overal. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

085-0130060
info@reijck.nl

Vestiging Nijmegen:
Vondelstraat 79
6512 BD Nijmegen

Postadres:
Postbus 1102
6501 BC Nijmegen