Hulp met schulden

De NVVK is de branchevereniging voor schuldhulpverlening, beschermingsbewind en sociaal bankieren. De NVVK voert zelf GEEN schuldhulpverlening, dat doen haar leden.

Voor schuldhulpverlening, kunt u zich tevens melden bij uw gemeente. De gemeente is vanuit de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening verantwoordelijk voor de schuldhulpverlening binnen de gemeente. Ook vindt u op www.0800-8115.nl informatie over hulp bij geldzorgen.

www.0800-8115.nl : leest u informatie waar u zich kunt melden bij uw eigen gemeente en hier vindt u informatie over hulp bij geldzorgen

Kijk op www.nvvk.nl of neem als alternatief contact op met het bewindvoeringsbureau - TP Bewindvoering:

Heeft u (tijdelijk) hulp nodig om het overzicht in uw financiële situatie terug te vinden? Bent u als gevolg van lichamelijke of psychische klachten financieel in de problemen gekomen? Of heeft u hoge schulden opgebouwd waardoor u (tijdelijk) niet in uw financiële verplichtingen kunt voldoen? Dan is de dienstverlening van TP Bewindvoering een uitkomst voor u.

TP Bewindvoering is gespecialiseerd in het bieden van hulp bij het beheren van geldzaken en het bijhouden van de financiële administratie wanneer het u (tijdelijk) niet lukt.

Neem bij vragen en/of interesse gerust vrijblijvend contact op met TP Bewindvoering.

Dit kan telefonisch via: 0242027959 of per e-mail: info@tpbewindvoering.nl

Ondanks dat een betalingsregeling geen verplichting is maar een gunst staan partijen vaak open voor een betalingsregeling, echter is het aan de opdrachtgever om daarover te beslissen.

Is het toch nog niet helemaal duidelijk?

Dan kunt u altijd gemakkelijk en geheel kosteloos contact met ons opnemen.

Neem contact op