Werkveld

Waarom u gebruik wil maken van een incassobureau

Als ondernemer zijnde wilt u zo efficiƫnt werken als maar kan. Dit geldt natuurlijk ook voor het betaald worden voor uw diensten. Nu is het soms zo dat klanten niet betalen binnen de wettelijke termijn. Dit kost u persoonlijk veel tijd om dit op te lossen, tijd die je als ondernemer niet hebt. Op dat moment schakelt u ons in, wij nemen als onafhankelijke partij alle zorgen voor u weg.

Als u benieuwd bent naar de acties die wij ondernemen in het kader van incasso, dan kunt u hier terecht. Los van het feit dat u er geen energie en tijd meer in hoeft te steken, denken wij ook aan uw klantenrelaties. Een achterstallige betaling is natuurlijk geen reden om de huidige relatie af te kappen.Reijck incassobureau

Reijck incassobureau heeft twee vestigingen in Nederland, een in Arnhem en een in Nijmegen. Hier staan twee enthousiaste teams klaar om u te helpen met alles betreffende incasso, bij Reijck staat klantvriendelijkheid op de eerste plek, dus u kan altijd een uitstekende service verwachten voor zowel uw bedrijf als voor uw klanten. Dit doen we met name met korte lijnen en snelle communicatie, want niks is fijner dan transparantie en duidelijkheid. Ook zorgen we voor zekerheid voor uw bedrijf, op het moment dat wij een opdracht aannemen die ons niet lukt betaalt u natuurlijk nergens voor. Eerlijkheid staat bij ons ook erg hoog, dus wanneer er een situatie is waarvan wij denken dat het voor u niks oplevert, geven wij dit ook meteen aan.

Kies voor REIJCK Incasso

Wij verlenen onze incassoservice door heel het land. Wij zijn niet gebonden aan specifieke steden of provincies en daarom bevinden onze opdrachtgevers zich overal. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.