• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

REIJCK Incassoservice: onafhankelijk en klantgericht

Op het moment dat uw klant een factuur niet heeft betaald binnen de wettelijk gestelde termijn(en) is er in principe nog niet heel veel aan de hand. Maar merkt u dat u geen persoonlijk contact kan leggen met deze klant, dat de klant niet reageert op uw aanmanende e-mails of weigert de factuur te betalen? Dan is het verstandig een incassobureau in te schakelen. Er lijkt vanuit de klant in ieder geval geen werkende oplossing te komen en daarom heeft het nut om er een derde onafhankelijke partij naar te laten kijken. Dit scheelt u als ondernemer tijd en moeite. U hoeft er zelf geen energie meer in te steken en u weet dat uw financiële zaken bij ons in goede handen zijn. Daarbij houden we altijd rekening met de klantrelatie. Zo kunt u zich na het afronden van de incassocase weer focussen op de toekomst.

 

Wij hanteren het no cure, no pay principe

Bij REIJCK Incassoservice maakt het niet uit of u bij ons komt met één of meerdere openstaande rekeningen per klant. Wij gaan er voor u mee aan de slag en lossen het op. Naast onze betrouwbare, klantgerichte en persoonlijke service hanteren wij het no cure, no pay principe Krijgen we het niet voor elkaar om de debiteur de achterstallige rekening(en) te laten betalen? Dan kost u dit geen geld. Voldoet de debiteur de rekening(en) na onze tussenkomst? Ook dan gaan de kosten automatisch naar de debiteur. Alleen in enkele uitzonderlijke gevallen moet u een eigen bijdrage leveren. Wanneer dat aan de orde is, zullen we u er tijdig van op de hoogte brengen.

 

Wij zetten ons in voor uw geld

Schakelt u REIJCK Incassoservice in, dan gaan we voor u achter het geld aan. Dit doen we door middel van telefonisch en/of schriftelijk contact met de debiteur. Als uiterste middel komt er een huis- of bedrijfsbezoek aan te pas. Op deze wijze overtuigen wij uw debiteur(en) ervan hun rekening(en) te betalen. Dit doen we door ze allereerst in gebreke te stellen. Daarbij laten we de debiteur meteen weten dat er aan onze interventie ook een prijskaartje hangt in de vorm van incassokosten en rente. Kan of wil de debiteur niet overgaan tot betaling? Dan behoort een betalingsovereenkomst waarin de debiteur in termijnen de schuld aflost tot de mogelijkheden. Is dit niet mogelijk, dan zal er in overleg met u een gerechtelijke procedure door ons in gang worden gezet. U kunt denken aan een kort geding of conservatoire beslaglegging.

Kies voor REIJCK Incassoservice

Wij verlenen onze incassoservice door heel het land. Wij zijn niet gebonden aan specifieke steden of provincies en daarom bevinden onze opdrachtgevers zich overal. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

085-0130060
info@reijck.nl

Vestiging Nijmegen:
Vondelstraat 79
6512 BD Nijmegen

Postadres:
Postbus 1102
6501 BC Nijmegen