DEBITEURENBEHEER
Abonnement

DEBITEURENBEHEER

Op het moment dat uw klant een debiteur wordt, wijzigt de klantrelatie met deze klant. U wordt de schuldeiser en de debiteur de schuldenaar. U wilt uw relatie met uw klanten natuurlijk het liefst behouden, Daarvoor is het effectief beheren van uw debiteuren van groot belang.

Wij zorgen tijdens het uitvoeren van onze diensten dat uw klantrelatie behouden blijft. Onze eerste prioriteit blijft daarbij wel het innen van de openstaande vordering. Dit doen wij onder andere door het versturen van een juiste betalingsherinnering en aanmaning, telefonisch contact en versturen wij een zakelijke whatsapp.

LOSSE OPDRACHTEN DEBITEURENBEHEER

De kosten voor een eenmalige debiteurenbeheer opdracht is 22,50,= euro ex btw. Wij zorgen voor een juiste herinnering, aanmaning, proberen telefonisch contact te leggen en we sturen indien nodig een whatsapp.

In deze fase heeft een debiteur altijd de mogelijkheid om een betaalregeling af tespreken. Indien de debiteur geen betaling naar u of naar ons overmaakt, wordt het dossier automatisch doorgezet naar de incassofase. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.

DEBITEURENBEHEER ABBONEMENT

Heeft u hier zelf de tijd niet voor of bent u op zoek naar advies op het gebied van goed debiteurenbeheer? Dan is de geautomatiseerde debiteurenbeheer software van Reijck Credit Service de juiste partij voor uw organisatie of bedrijf. De software kan naadloos integreren met meer dan 200 softwarepakketten en lees dagelijks uw openstaande facturen geautomatiseerd in. Onze software gaat voor u aan het werk en uiteraard in uw eigen huisstijl. Doordat wij ook een koppeling kunnen maken met uw Mollie account ( Ideal) komen alle betalingen direct bij u binnen zonder tussenkomst van Reijck Credit Service. Uiteraard helpen wij u met de integratie.

Wilt u:

facturen 30% sneller betaald krijgen?

> 27% reductie op de administratie kosten?

> 30% cashflow verbetering ?

100% tevredenheid van uw debiteuren ?

Dan is het debiteurenbeheer abonnement passend voor uw bedrijf of onderneming.

DEBITEURENBEHEER

INSTAP

175,-

PRO

250,-

PRO PLUS

420,-

LATEN WE BELLEN

OFFERTE

Automatische debiteurenbeheer

Aantal facturen per maand

60

300

600

ONBEPERKT

Onbeperkte incassozaken

Eigen huisstijl

Integratie administratiepakket

Betaalregeling maken

Maandrapportage

Implementatie kosten

195,-

195,-

*Prijzen zijn exclusief btw en op basis van 12 maanden