• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wij nemen uw zorgen uit handen

Debiteurenbeheer bestaat niet alleen uit het bijhouden van de facturen en de klanten die de betalingstermijn overschrijden. Zo is het belangrijk om klanten van te voren te checken en alert te zijn op de betalingstermijnen. Heeft u hier zelf de tijd niet voor of bent u op zoek naar advies op het gebied van goed debiteurenbeheer? Dan is REIJCK de juiste partij voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in wat er binnen moet komen en of klanten de wettelijke betaaltermijn gaan overschrijden. Wij zitten er bovenop, zodat u een gezonde bedrijfsliquiditeit behoudt.

 

Het beheer van debiteuren

Op het moment dat een klant een debiteur wordt, wijzigt de klantrelatie met deze klant. U wordt de schuldeiser en de debiteur de schuldenaar. U wilt uw relatie met de klant natuurlijk het liefst behouden. Daarvoor is het effectief beheren van uw debiteuren van groot belang. Wij zorgen tijdens het uitvoeren van onze diensten dat uw klantrelatie behouden blijft. Onze eerste prioriteit blijft daarbij wel het innen van de openstaande vordering(en). Dit doen we onder andere door het versturen van schriftelijke betalingsherinneringen en aanmaningen en telefonisch contact. Wanneer de betaling uitblijft, gaan we namens u over tot vervolgstappen.

 

Inzicht in uw eigen klanten

Wij verdiepen ons in uw klanten. Wij stellen de belangrijke vragen. Denk aan: welke betalingstermijnen worden er gehanteerd, welke klanten lopen de kans een debiteur te worden en wat kunnen we hier actief aan veranderen? Dit geeft u niet alleen inzicht uw de huidige financiële situatie, maar zorgt ook voor een verbetering in de toekomst. De duidelijke aanpak die wij hanteren maakt dat klanten precies weten wat de gevolgen zijn op het moment dat ze een factuur niet op tijd betalen. Door professioneel en snel in actie te komen zorgen wij er vaak voor dat de klant weet dat u niet met zich laat sollen en vergroten wij de kans dat ze de factuur alsnog betalen.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Debiteurenbeheer uitbesteden kan al vanaf € 25,= per maand.

Tegen een relatief laag bedrag per maand heeft u een debiteurenbeheerder én een incassobureau in dienst. Dit is niet alleen vele malen goedkoper dan wanneer u hier zelf een debiteurenbeheerder voor aan moet nemen. Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer levert ook tijd en geld op. U heeft zelf namelijk geen omkijken meer naar het debiteurenbeheer en ondertussen worden de facturen sneller betaald. 

 

Tarieven online debiteurenbeheer Reijck

Reijck heeft verschillende kostenbesparende debiteurenbeheer software pakketten voor uw online debiteurenbeheer.

Zo hebben wij een instap pakket, voor bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, of het Pro pakket voor MKB bedrijven. En het Pro Plus pakket voor de grotere bedrijven.

Wanneer u ervoor kiest om het debiteurenbeheer uit te besteden, ervaart u het gemak van onze software en onze creditmanagers. Uiteraard houdt u hierbij wel volledig inzicht en controle. Hieronder leest u meer over de verschillende pakketten en de bijbehorende tarieven.

 

U kunt kiezen uit de volgende pakketten voor uw online debiteurenbeheer:

  • Instap (€ 25,= p/m ) ✓ Alles zelf in de hand ✓ Automatisch debiteurenbeheer ✓ Maximaal 10 herinneringen per maand ✓ Onbeperkte incassozaken ✓ Online betaalmodule

 

  • Pro (€ 75,= p/m ) ✓ Alles zelf in de hand ✓ Automatisch debiteurenbeheer ✓ Maximaal 35 herinneringen per maand ✓ Onbeperkte incassozaken ✓ Herinneringen worden per aangetekende e-mail verstuurd ✓ Online betaalmodule

 

  • Pro Plus ( 250,= p/m) ✓ Alles zelf in de hand ✓ Automatisch debiteurenbeheer ✓ Onbeperkte aantal herinneringen per maand ✓ Onbeperkte incassozaken ✓ Herinneringen worden per aangetekende e-mail verstuurd ✓ Maximaal 150 debiteuren ✓ Online betaalmodule

 

✓ U hoeft niets te doen, wij doen alles ✓ U houdt wel controle en inzage ✓ Meerdere uitbreidingen mogelijk ✓ Koppeling met de grootste softwarepakketten is optioneel ✓ Inlog portal voor uw klanten

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Contact

085-0130060
info@reijck.nl

Vestiging Nijmegen:
Vondelstraat 79
6512 BD Nijmegen

Postadres:
Postbus 1102
6501 BC Nijmegen