Debiteurenbeheer
Uw debiteur betaalt onze kosten!

Wacht niet langer op uw geld. Wij ondernemen direct actie!

Wij nemen uw zorgen uit handen

Heeft u hier zelf de tijd niet voor of bent u op zoek naar advies op het gebied van goed debiteurenbeheer? Dan is REIJCK de juiste partij voor uw organisatie of bedrijf.

Debiteurenbeheer bestaat niet alleen uit het bijhouden van de facturen en de klanten die de betalingstermijn overschrijden. Zo is het belangrijk om klanten van te voren te checken en alert te zijn op de betalingstermijnen.

Heeft u hier zelf de tijd niet voor of bent u op zoek naar advies op het gebied van goed debiteurenbeheer? Dan is REIJCK de juiste partij voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in wat er binnen moet komen en of klanten de wettelijke betaaltermijn gaan overschrijden. Wij zitten er bovenop, zodat u een gezonde bedrijfsliquiditeit behoudt.

Tarieven online debiteurenbeheer Reijck

Reijck heeft verschillende kostenbesparende debiteurenbeheer software pakketten voor uw online debiteurenbeheer.

Instap €25 p/m Pro Meest gekozen €75 p/m Pro Plus €250 p/m
Kleine zelfstandigen
Alles zelf in de hand
Automatisch debiteurenbeheer
Aantal herinneringen per maand 10 35 Onbeperkt
Onbeperkte incassozaken
Online betaalmodule
Herinneringen per aangetekende e-mail
Maandelijks update rapportage
Maximaal 150 debiteuren
Abonneren Abonneren Abonneren
Onze aanpak

Uw debiteurenbeheer uitbesteden is slim

Op het moment dat een klant een debiteur wordt, wijzigt de klantrelatie met deze klant. U wordt de schuldeiser en de debiteur de schuldenaar. U wilt uw relatie met de klant natuurlijk het liefst behouden. Daarvoor is het effectief beheren van uw debiteuren van groot belang.

Wij zorgen tijdens het uitvoeren van onze diensten dat uw klantrelatie behouden blijft. Onze eerste prioriteit blijft daarbij wel het innen van de openstaande vordering(en). Dit doen we onder andere door het versturen van schriftelijke betalingsherinneringen en aanmaningen en telefonisch contact. Wanneer de betaling uitblijft, gaan we namens u over tot vervolgstappen.

Wij verdiepen ons in uw klanten. Wij stellen de belangrijke vragen. Denk aan: welke betalingstermijnen worden er gehanteerd, welke klanten lopen de kans een debiteur te worden en wat kunnen we hier actief aan veranderen?

Dit geeft u niet alleen inzicht in uw huidige financiële situatie, maar zorgt ook voor een verbetering in de toekomst. De duidelijke aanpak die wij hanteren maakt dat klanten precies weten wat de gevolgen zijn op het moment dat ze een factuur niet op tijd betalen. Door professioneel en snel in actie te komen zorgen wij er vaak voor dat de klant weet dat u niet met zich laat sollen en vergroten wij de kans dat ze alsnog betalen.

Klantrelatie behouden én uw geld ontvangen?