Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer bestaat niet alleen uit het bijhouden van de facturen en de klanten die de betalingstermijn overschrijden. Zo is het belangrijk om klanten van te voren te checken en alert te zijn op de betalingstermijnen.

Heeft u hier zelf de tijd niet voor of bent u op zoek naar advies op het gebied van goed debiteurenbeheer? Dan is Reijck Incassoservice de juiste partij voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in wat er binnen moet komen en of klanten de wettelijke betalingstermijn gaan overschrijden. Wij zitten er bovenop, zodat u een gezonde bedrijfs liquiditeit behoudt.

Reijck heeft verschillende kostenbesparende debiteurenbeheer software pakketten voor uw online debiteurenbeheer. Zo heeft u zelf alles in de hand, een automatisch debiteurenbeheer, de benodigde herinneringen per maand, onbeperkte aanbrengen van incassozaken, een handige online betaalmodule en optionele herinneringen per aangetekende e-mail.
De incassokosten worden berekend aan uw debiteur conform de daarvoor geldende incassowetgeving. Uw debiteur is de incassokosten dan ook wettelijke verschuldigd.
Wanneer uw debiteur het openstaande bedrag naar u rechtstreeks overmaakt, kunt u dit via uw portal in het dossier zetten. Wij nemen dan contact op met de debiteur om de incassokosten alsnog te incasseren.
Mocht uw debiteur contact met u opnemen, bijvoorbeeld om een betalingsregeling te treffen, verwijs deze dan door naar Reijck. Wij kunnen dan druk blijven zetten. Daarbij voorkomt u ook dat wij de incassokosten niet meer op uw debiteur kunnen verhalen en u later met deze kosten wordt geconfronteerd.

Is het toch nog niet helemaal duidelijk?

Dan kunt u altijd gemakkelijk en geheel kosteloos contact met ons opnemen.

Neem contact op