• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

No cure no pay incasso

REIJCK maakt gebruik van 'no cure, no pay' incasso. Onze professionals hebben jarenlang ervaring en kunnen u in iedere situatie helpen. Wij verplaatsen ons in zowel de crediteur als de debiteur en zorgen voor resultaat.

Incasso volgens een no cure no pay principe

No cure, no pay incasso houdt in dat wij u pas laten betalen zodra er resultaten behaald zijn. Wij kunnen u dus beloven dat u, uw geld niet verspilt. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We hebben oog voor de debiteur en de crediteur, we kijken zorgvuldig naar de situatie en passen dan onze kennis toe om het juiste resultaat te behalen.

Garantie van REIJCK

Wij zijn een incassobureau in Nijmegen die u op een volledig betrouwbare, transparante manier het juiste resultaat biedt. Bij onze diensten leveren wij de volgende garanties:

  • No cure, no pay incasso
  • Persoonlijke behandeling
  • Inzage in uw dossier op ieder moment
  • Landelijke dekking

Uw geld komt bij u terecht

Wij van REIJCK bieden u twee verschillende diensten om ervoor te zorgen dat uw geld bij u terecht komt. Wij bieden incasso en debiteurenbeheer in Arnhem en Nijmegen. Hieronder leest u meer over deze twee diensten:

Incasso

Heeft u een klant of meerdere klanten die uw facturen niet of te laat betalen. Schakel dan incasso van REIJCK in, wij helpen u met het vorderen van deze achterstallige betalingen. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw relatie met de klant goed blijft zodat u fijn zaken kan blijven doen.

Lees meer over incasso

Debiteurenbeheer

Als ondernemer is het belangrijk dat uw klanten hun rekeningen op tijd ontvangen en op tijd betalen. Schakel het debiteurenbeheer van REIJCK in en bespaar jezelf veel tijd en geld. Wij gaan op een vertrouwelijke manier met uw gegevens om.

Lees meer over debiteurenbeheer

Wij staan voor u klaar

Heeft u interesse in ons debiteurenbeheer of in onze no cure, no pay incasso service, neem contact met ons. Wij laten u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen en zullen samen met u de opties bespreken.

Kies voor REIJCK Incasso

Wij verlenen onze incassoservice door heel het land. Wij zijn niet gebonden aan specifieke steden of provincies en daarom bevinden onze opdrachtgevers zich overal. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

085-0130060
info@reijck.nl

Vestiging Nijmegen:
Vondelstraat 79
6512 BD Nijmegen

Postadres:
Postbus 1102
6501 BC Nijmegen