Incassosservice
Uw debiteur betaalt onze kosten!

Wacht niet langer op uw geld. Wij ondernemen direct actie!

Onafhankelijk en klantgericht

Bij REIJCK Incassoservice maakt het niet uit of u bij ons komt met één of meerdere openstaande rekeningen per klant. Wij gaan er voor u mee aan de slag en lossen het op. Wij verlenen onze incassoservice in heel Nederland.

Op het moment dat uw klant een factuur niet heeft betaald binnen de wettelijk gestelde termijn(en) is er in principe nog niet heel veel aan de hand. Maar merkt u dat u geen persoonlijk contact kan leggen met deze klant, dat de klant niet reageert op uw aanmanende e-mails of weigert de factuur te betalen?

Dan is het verstandig een incassobureau in te schakelen. Er lijkt vanuit de klant in ieder geval geen werkende oplossing te komen en daarom heeft het nut om er een derde onafhankelijke partij naar te laten kijken. Dit scheelt u als ondernemer tijd en moeite. U hoeft er zelf geen energie meer in te steken en u weet dat uw financiële zaken bij ons in goede handen zijn. Daarbij houden we altijd rekening met de klantrelatie. Zo kunt u zich na het afronden van de incassocase weer focussen op de toekomst.

Reijck Incassoservice en debiteurenbeheer

Wij hanteren het eenvoudige no cure, no pay principe

Krijgen we het niet voor elkaar om de debiteur de achterstallige rekening(en) te laten betalen? Dan kost u dit geen geld. Voldoet de debiteur de rekening(en) na onze tussenkomst? Ook dan gaan de kosten automatisch naar de debiteur. Alleen in enkele uitzonderlijke gevallen moet u een eigen bijdrage leveren. Wanneer dat aan de orde is, zullen we u er tijdig van op de hoogte brengen.

  • Geen kosten als het ons niet lukt
  • Onkosten voor rekening van de debiteur.
  • Altijd op de hoogte

Voor 15:00 uur uw incasso ingediend, dezelfde werkdag actie!

Sociaal verantwoord Incasseren

Wij zetten ons in voor uw geld

Als uiterste middel komt er een huis- of bedrijfsbezoek aan te pas. Op deze wijze overtuigen wij uw debiteur(en) ervan hun rekening(en) te betalen. Dit doen we door ze allereerst in gebreke te stellen.

Daarbij laten we de debiteur meteen weten dat er aan onze interventie ook een prijskaartje hangt in de vorm van incassokosten en rente. Kan of wil de debiteur niet overgaan tot betaling?

Dan behoort een betalingsovereenkomst waarin de debiteur in termijnen de schuld aflost tot de mogelijkheden. Is dit niet mogelijk, dan zal er in overleg met u een gerechtelijke procedure door ons in gang worden gezet. U kunt denken aan een kort geding of conservatoire beslaglegging.